Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitnodiging: BBQ bij REE

Ontdek als ondernemer snel alles wat je moet weten over laadinfrastructuur, financieringsopties, subsidies en meer bij de bijeenkomst van het Regionaal Expertiseteam Energie (REE). ‘BBQ bij REE’ is bedoeld voor de regio Arnhem-Nijmegen en het vindt plaats op donderdag 16 mei.

Het REE is een klein, onafhankelijk team dat de juiste expertise kan koppelen aan energievragen van ondernemers. Als gezamenlijk initiatief van 16 gemeenten (verenigd in de Groene Metropoolregio Arnhem-Nijmegen), regionale bedrijvenverenigingen (vertegenwoordigd door VNO-NCW Midden) en de Provincie Gelderland willen we ondernemers in de regio ondersteunen met energievraagstukken. Zo streven we ernaar een duurzame en toekomstbestendige regio te worden, met minder CO2-uitstoot en een lager energieverbruik.

Het REE is actief in de volgende gemeenten: Arnhem, Berg en Dal, Beuningen, Doesburg, Druten, Duiven, Heumen, Lingewaard, Nijmegen, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort, Wijchen en Zevenaar.

Tijdens onze bijeenkomst informeren we je over:

  • Laadinfrastructuur op bedrijventerreinen
  • Financierings- en subsidiemogelijkheden voor energiemaatregelen bij bedrijven
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van slimme energiesystemen voor netcongestie

De BBQ is kosteloos voor ondernemers en energieprofessionals uit de regio Arnhem-Nijmegen. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen!

Datum: 16 mei
Locatie: Regio Arnhem-Nijmegen (details volgen nog)
Tijd: 17:00 – 20:00 uur

Meld je aan via de site van het REE.