Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitnodiging symposium ´Lelylijn: verbinden met snelheid´

Graag maken wij je attent op het symposium ‘Lelylijn: verbinden met snelheid’ dat VNO-NCW Noord organiseert op 2 december.
Onderstaand vind je de uitnodiging voor dit symposium.

Een snelle verbinding tussen de Randstad en Noord-Nederland is een must voor het ondernemersklimaat in Nederland. Voor de spreiding op de woningmarkt, voor het ontlasten van het spoor in Zwolle, voor de bereikbaarheid van de regio, voor de werkgelegenheid en het draagt bij aan duurzaam vervoer. Daarom willen wij zoveel mogelijk steun verzamelen om te laten zien dat de Lelylijn een goed en breed gedragen initiatief is. Dat doen we op maandag 2 december 2019 met het symposium ‘Verbinden met snelheid’. Deze organiseren wij in Drachten; de grootste stad van Nederland zonder treinstation.

Zonder uw steun komt de Lelylijn er niet! Daarom nodigen wij u van harte uit voor het symposium. Verschillende experts en voorstanders van het eerste uur vertellen u wat de precieze plannen zijn, wat de urgentie is en welke vele voordelen de snelle verbinding tussen het Noorden en de Randstad biedt. Voor- en tegenstanders gaan met elkaar in debat in een talkshow georganiseerd door Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant onder de titel: ‘De Lelylijn: Dagdroom of bittere noodzaak?’

We hopen dat u aan het einde van de dag de Lelylijn blijft steunen en daaraan wilt bijdragen door vriend of zelfs ambassadeur van de Lelylijn te worden.

Programma symposium ‘Lelylijn: verbinden met snelheid’
op 2 december 2019
van 17.00 uur tot 19.00 uur in De Lawei Drachten

16.30 uur Inloop en ontvangst
17.00 uur Welkom
17.05 uur Ondernemers, overheid en onderzoekers over het belang van de Lelylijn
17.45 uur Talkshow georganiseerd door Dagblad van het Noorden en
de Leeuwarder Courant: ‘De Lelylijn: Dagdroom of bittere noodzaak?’
18.30 uur Ondertekening Vrienden van de Lelylijn
18.45 uur Afsluiting en borrel

U kunt hier klikken om u aan te melden.

Meer informatie
Op de site van VNO-NCW MKB Noord https://www.vno-ncwnoord.nl/lelylijn/ vindt u meer informatie over de Lelylijn. Ook over het worden van vriend of ambassadeur.