Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Uitnodiging WerkgeversCongres 2019. Het speelveld van inclusief ondernemen

Ieder talent verdient een basisplaats. Als werkgever geeft u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om mee te spelen. Om vol trots en enthousiasme binnen uw team te excelleren. In een wervelend programma, presenteert Werkgevers Servicepunt Achterhoek u inspirerende sprekers, succesvolle voorbeelden en praktische handvatten om het talent van unieke werknemers in te zetten.

In haar zoektocht naar manieren om mensen binnen organisaties bij elkaar te brengen, reisde Jitske Kramer jarenlang de wereld over. Haar kennis deelt ze tijdens het WerkgeversCongres met u. Ronald van Zijp is landelijk manager re-integratie en voorzieningen van UWV. Met een keur aan praktische oplossingen, neemt hij u op 14 maart mee langs de voorzieningen waarmee u talent van de reservebank haalt.
Werkgevers Servicepunt Achterhoek sluit de avond af met de uitreiking van de Unieke Werkgever Award 2018. Daarmee bedanken ze mede-ondernemers die uniek talent een basisplaats binnen hun team hebben gegeven. Zij zetten inmiddels de eerste stappen naar ons ultieme doel:

1.000 unieke ondernemers in de Achterhoek!

Klik hier voor de volledige uitnodiging en programma