Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Update Techniekdagen

VNO-NCW Midden is al jaren betrokken bij de organisatie van de Techniekdagen. In ons dagelijks leven spelen wetenschap en techniek een grote rol. Ook in sectoren waar je misschien niet zo snel techniek verwacht, zoals de zorg, het onderwijs of creatieve beroepen. Op de Techniekdag kunnen jongeren ervaren hoe divers werken de techniek is. Het is namelijk belangrijk dat er in de toekomst genoeg vakmensen zijn.

VNO-NCW Midden organiseert de Techniekdagen altijd met lokale partners zoals scholen, bedrijven of samenwerkingsverbanden die zich ook inzetten voor een toekomst met genoeg technici. Tijdens de dag zelf worden er verschillende doe-, kijk- en speelactiviteiten georganiseerd voor jongeren van 8 tot 14 jaar door scholen en bedrijven uit de regio. Er is voor iedereen iets te doen. Of het nou gaat om experimenten uitproberen, programmeren, of iets met je handen maken.

Er zijn dit jaar al aantal Techniekdagen geweest in Arnhem, de Liemers en de Achterhoek. De Techniekdagen in Rivierenland en Nijmegen liggen nog in het verschiet. De Techniekdagen worden tot nu toe bijzonder goed bezocht.

Voor de Techniekdagen in Arnhem, De Liemers en de Achterhoek hebben we een aftermovie laten maken. Benieuwd hoe het er aan toe ging? Bekijk dan de video’s!