Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Vacature Projectcoördinator Energie & Circulair

Zoek jij een nieuwe uitdagende functie waarin je de spin in het web bent binnen diverse projecten? Heb je de nodige ervaring met projectcoördinatie? Kan je snel schakelen tussen diverse onderwerpen? Hou je van de afwisseling tussen coördineren en uitvoering? Dan ben jij de PROJECTCOÖRDINATOR die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Binnen onze mooie vereniging staan onze leden, de ondernemers, centraal. Je denkt en handelt dan ook met de ‘ondernemerspet’ op. Binnen het team projecten ga jij aan de slag met coördinerende én uitvoerende klussen die zich vooral richten op ons ondernemersthema Energie & Circulair. Je gaat projectteams organiseren, aansturen en enthousiasmeren. Maar je steekt binnen deze teams ook zelf de handen uit de mouwen met uitvoerende taken. Je organiseert evenementen, zoals de Circulaire Innovatie Top 20 die inmiddels in 6 provincies wordt gehouden. Je zorgt voor goede projectplanningen, draaiboeken, agendering en verslaglegging van overleggen en informatievoorziening. Kortom, je pakt alles aan om onze projecten soepel en volgens plan te laten verlopen. Binnen deze functie ben je regelmatig op pad en heb je veel contacten met externe partijen: Van ondernemers tot overheid en onderwijs.

Bij wie kom je werken?

VNO-NCW Midden is een van de vijf krachtige regionale verenigingen van VNO-NCW, de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Wij versterken het ondernemers- en vestigingsklimaat in Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht door optimale regionale en landelijke belangenbehartiging. Dit doen wij voor het midden-, klein- en grootbedrijf in alle sectoren. Daarnaast informeren en verbinden wij de ruim 1.300 leden in ons netwerk door diverse events en projecten.

Wat breng je mee?

• MBO+/HBO werk- en denkniveau
• Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
• Je hebt ervaring met het organiseren van evenementen en projectmatig werken
• Je kan snel schakelen tussen diverse projecten en werkzaamheden
• Je bent klantgericht, proactief, kan prioriteiten stellen en je bent een teamplayer
• Kennis van onderwerpen als energietransitie en circulaire economie is een pré

Wat bieden wij?

Je krijgt 20 enthousiaste collega’s die zowel thuis als vanuit ons kantoor in Apeldoorn samen werken aan het versterken van het ondernemersklimaat. Wij bieden jou een afwisselende baan (30 uur = 80% dienstverband) met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand en een vitaliteitsbudget. We werken in een informele sfeer met elkaar samen, waarbij je zelf jouw hybride mix tussen thuiswerk- en kantoordagen bepaalt.

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wil jij jezelf inzetten voor een circulaire economie en de spin in het web zijn binnen onze gave projecten? Stuur dan jouw cv en bijbehorende motivatie voor 10 mei 2023 naar Sanne Hagen, officemanager. Haar mailadres is hagen@vno-ncwmidden.nl. Je kunt haar ook bellen op 055 – 760 1611 als je meer informatie wilt over de inhoud van de functie of voor andere vragen.