Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Vacature regiomanager VNO-NCW regio’s Flevoland en VeluweVallei

VNO-NCW Midden is de werkgeversorganisatie voor Midden- en Oost-Nederland en zet zich in voor de collectieve belangen van het bedrijfsleven in Gelderland, Utrecht, Overijssel en Flevoland. Bij de vereniging zijn ruim 1800 ondernemers aangesloten. VNO-NCW Midden combineert belangenbehartiging met een netwerk-, informatie- en ontmoetingsfunctie voor de aangesloten werkgevers. De leden zijn georganiseerd in 9 regio’s, die elk een eigen bestuur hebben. Op het kantoor van VNO-NCW Midden in Apeldoorn zijn circa 20 enthousiaste collega’s werkzaam. In onze werkzaamheden richten we ons aan de hand van een aantal speerpunten op het verbeteren van het ondernemersklimaat. Daartoe werken we intensief samen met MKB Nederland, VNO-NCW (landelijk), branche-organisaties en regionale bedrijvenkringen.

Door het vertrek van één van onze medewerkers zoeken wij een

REGIOMANAGER voor de regio’s Flevoland en VeluweVallei

Hoofdtaken van deze uitdagende baan zijn o.a. :

  • Ondersteunen van het bestuur VNO-NCW regio’s Flevoland en VeluweVallei
  • Behartigen van belangen voor werkgevers en ondernemers op verschillende niveaus
  • Vertegenwoordigen van werkgevers in overlegorganen
  • Organiseren van ledenbijeenkomsten
  • Uitbouwen van het ondernemersnetwerk
  • Ledenacquisitie en relatiebeheer
  • Initiëren en uitvoeren van, al dan niet gesubsidieerde,-projecten
  • Ondersteunen van projecten en activiteiten op provinciaal en regionaal niveau.

Het betreft een dienstverband van 100%; in ons geval komt dat neer op 37,5 uur per week.

Werkzaamheden in de avonduren zijn geen uitzondering. In eerste instantie zal sprake zijn van een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar.

Het profiel
Wij zoeken een enthousiaste collega met een ondernemende en dienstverlenende instelling, die op praktische wijze beleid kan vertalen in ondernemerstaal. Je bent in staat op hoog niveau zakelijke en sociale contacten te onderhouden met leden, overheid, politiek en pers. Je houdt van netwerken en organiseren en bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Je bent bij voorkeur woonachtig in een van de genoemde regio’s of voornemens hier te gaan wonen.

Beschik je over minimaal hbo of universitair niveau en een aantal jaren relevante werkervaring? Heb je kennis van- of in ieder geval affiniteit met het (regionale) bedrijfsleven en de regionaal- economische vraagstukken? Wellicht ben jij dan wel onze nieuwe collega!  We komen dan graag met je in contact.

VNO-NCW Midden biedt:
Een veelzijdige functie met veel eigen verantwoordelijkheid, een flexibele en informele werksfeer. Je bent werkzaam in een team waarin samenwerking en teamspirit centraal staan. Uiteraard horen daarbij ook passende arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie over deze functie kunt je contact opnemen met Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden. Dat kan telefonisch via 055 5 222 606 of per e-mail. Interesse voor het vervullen van deze vacature kan je schriftelijk, voorzien van motivatie en CV, aan hem kenbaar maken. We ontvangen je mail graag voor 29 maart as.