Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Van Egmond Groep ontvangt Vignet Vitaal Bedrijf

Wij feliciteren ons lid Van Egmond Groep uit Doetinchem met het behaalde Vignet Vitaal Bedrijf. Samen met Seppworks, eveneens lid vanVNO-NCW Midden, zijn de medewerkers van Van Egmond in 2022 aan de slag gegaan met een eigen vitaliteitsprogramma. Dat bestond uit workshops, challenges en activiteiten. Alles met het doel om er energie van te krijgen. Een zeer geslaagd programma dat werd bekroond met deze mooie opsteker.

Het Vignet Vitaal Bedrijf wordt toegekend aan organisaties die serieus werk maken van vitaliteit binnen hun organisatie. Met het vignet ziet iedereen in een oogopslag dat vitaliteit een belangrijk thema is voor een organisatie. Om het aan te vragen, doe je de gratis vignettoets. Binnen 10 werkdagen weet je of je het vignet krijgt en waar je verbeterpunten liggen. Gehaald? Dan krijgt jouw bedrijf voor 2 jaar het Vignet Vitaal Bedrijf. Daarna kun je verlenging aanvragen.

Ook werken aan vitaliteit in je bedrijf? Vraag hulp aan Vitaal bedrijf, een initiatief van NVO-NCW en MKB-Nederland. Zij helpen je stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Je kunt er terecht voor kosteloze en praktische ondersteuning. Ga voor meer informatie naar www.vitaalbedrijf.info