Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Veel inspiratie voor duurzame mobiliteit tijdens webinars

22-03-2022 – Op dinsdag 22 februari 2022 en donderdag 24 februari 2022 organiseerden A12 Slim Reizen en platform Goan twee webinars met als thema: ‘Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?’. Tijdens deze webinars informeerden mobiliteitsmakelaars Mark Kemink (A12 Slim Reizen) en Peter Rossewij (Platform Gaon) de deelnemers over trends in mobiliteit, de nieuwe fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en normering en concrete doelen voor CO2 reductie. Tijdens de webinars waren ook de bedrijven Spectrum, Alferink Installatietechniek en BonsenReuling aanwezig. Zij deelden hun eigen inspirerende ervaringen met duurzame mobiliteit en CO2 reductie.

We zien dat steeds meer werkgevers maken werk van flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid. Omdat medewerkers regelmatig blijven thuiswerken, omdat het vaak veel efficiënter kan en omdat mobiliteit grote kansen biedt om de CO2-uitstoot te reduceren. Kortom: het mobiliteitsbeleid is volop in beweging. Ruim veertig werkgevers werden geïnspireerd met concrete inzichten en voorbeelden van andere organisaties.

Heb je de webinars gemist? Je kijkt ze hier terug:

Wil je ook sparren met de mobiliteitsmakelaars?
Meer informatie over wat A12 Slim Reizen voor je kan doen, vind je op de website: Mobiliteitsmakelaar – A12 Slim Reizen Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met de Mobiliteitsmakelaars. Zij brengen aan de hand van een gratis mobiliteitsscan de potentie voor slim en duurzaam reizen voor je in beeld. Ook helpen ze je met advies over mobiliteitsbeleid of schetsen ze je de mogelijkheden van onze concrete mobiliteitsacties en beloningsprogramma’s voor gedragsverandering.