Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Wat gaan we doen met 1 miljoen?

In arbeidsmarktregio Rivierenland werken we met vereende krachten aan een sterke arbeidsmarkt. Dat doen we onder andere door uitvoering van het regionaal actieplan ‘Werk… de motor achter een inclusief en ondernemend Rivierenland. Het plan omvat 17 concrete projecten die de route naar werk moeten verkorten. Staatssecretaris Van Ark heeft uit het programma Perspectief op Werk een bedrag van 1 miljoen euro vrijgemaakt voor dit actieplan.

Perspectief op Werk is een initiatief van werkgevers (VNO-NCW en MKB-Nederland), gemeenten, UWV, onderwijsveld en het Rijk om regio’s te stimuleren de kansen die de regionale arbeidsmarkt momenteel biedt optimaal te benutten.

In een serie artikelen, interviews en achtergrondinformatie praten we u bij over het actieplan en zoomen we in op een van de 17 projecten. Deze week het project ‘verbinding GGZ – Werk Rivierenland’. Deze week aandacht voor project verbinding GGZ – Werk Rivierenland.

Project: verbinding GGZ – Werk Rivierenland

Overweegt u te gaan werken met medewerkers met psychische kwetsbaarheden? Heeft u vragen over lastige situaties op de werkvloer? Wilt u weten wat er komt kijken bij succesvol werken met mensen met psychische kwetsbaarheden? Schrijf u dan nu in voor de korte, informatieve bijeenkomst ‘Succesvol werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid’ op 27 november 2019 bij Werkzaam Rivierenland in Geldermalsen.

Het project Verbinding GGZ – Werk Rivierenland versterkt de samenwerking in de regio om mensen met psychische kwetsbaarheden beter naar werk te begeleiden. Met activiteiten en bijeenkomsten voor werkgevers en leidinggevenden wordt het onderlinge begrip vergroot, is er meer ruimte voor acceptatie en meer kansen op de arbeidsmarkt voor werkzoekenden.

Nieuwsgierig? Laat het weten en meld u aan! Doe dit voor 21 november via Rik Bijl: rbijl@werkzaakrivierenland.nl

Bijeenkomst ‘Succesvol werken met mensen met een psychische kwetsbaarheid’

Wanneer: woensdag 27 november

Tijdstip: 17.00 tot 19.00 uur (voor een hapje en drankje wordt gezorgd)

Locatie: Werkzaak Rivierenland, Poppenbouwing 18, 4191 NZ Geldermalsen

 

Downloads over Perspectief op Werk Rivierenland vindt u in de bibliotheek van de VNO-NCW Community