Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Wat zijn kansen voor duurzame energie met zon en wind in de Achterhoek?

Op 28 september organiseerden we vanuit VNO-NCW Achterhoek in samenwerking met de industriekringen een informatiebijeenkomst in Amphion over de Regionale Energie Strategie Achterhoek (RES). Graag attenderen we je op een bijeenkomst die vanuit het kernteam RES wordt georganiseerd op dinsdag 15 december aanstaande van 09.00 tot 12.00 uur. Het betreft een online sessie over kansen voor duurzame energie in de Achterhoek, onderstaand tref je  nadere informatie vanuit het kernteam RES.

In deze sessie wordt gezamenlijk de volgende ontwerpstap gezet voor de RES 1.0. We vragen je als vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, (semi-)overheden, inwoners en bedrijven uit de Achterhoek om ook in deze vervolgstap uw kennis en kunde in te brengen.

In deze sessie leggen we je de tussenresultaten voor uit de sessies over de koppelkansen, landbouw, natuur en landschap en de verkenning van het RODE beleid (Duurzaamheidsbeleid per gemeente). We vragen jouw feedback hierop en verkennen met jou de kansrijke gebieden voor opwekking van duurzame energie met zon en wind. We gaan met elkaar in gesprek over de dilemma’s die hieruit voortvloeien en we zoeken samen naar kansen die we kunnen benutten.

Denk en praat mee, reserveer 15 december in jouw agenda en meld je vast aan >>
Na jouw aanmelding ontvang je meer informatie om de sessie goed voor te bereiden.