Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Wie komt in aanmerking voor de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2022?

Wie is de meest inclusieve werkgever van Rivierenland? Welke ondernemer is een inspirerend voorbeeld en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt werknemers met een arbeidsbeperking een kans?

Kortom: wie komt in aanmerking voor de All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2022?

All-in Werkgeversprijs
Op donderdag 30 juni organiseert het WerkgeversServicepunt Rivierenland in opdracht van VNO-NCW Rivierenland en RW POA Rivierenland een feestelijk moment om inclusieve werkgevers in Rivierenland te bedanken als inspirerend voorbeeld.

Wat verstaan we onder All-in werkgeverschap?
Werkgevers (overheid/ bedrijfsleven) die werk maken van de inclusieve arbeidsmarkt. Dat is een arbeidsmarkt waarin iedereen, dus ook mensen met een beperking, duurzaam en naar vermogen kunnen deelnemen. Steeds meer werkgevers nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden werknemers met een arbeidsbeperking een kans in hun organisatie. De aard van de inzet kan variëren; geboden kansen en mogelijkheden verschillen per werkgever. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie. Gunnen de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Zodoende bieden deze werkgevers duurzaam werk en stellen iedereen in staat om naar vermogen bij te dragen aan de organisatie en zo volwaardig te participeren in de maatschappij. Deze werkgevers verdienen het predicaat ‘All-in werkgever’.

Nomineer nu
Iedereen in Rivierenland mag één werkgever nomineren voor de All-in Werkgeversprijs 2022. Middels een nominatieronde en het uiteindelijke juryrapport worden de winnaars op 30 juni bekend gemaakt. Alle werkgevers die gevestigd zijn in Rivierenland en in de dagelijkse praktijk laten zien dat ze als inclusief werkgever actief zijn, komen in aanmerking voor de All-in Werkgeversprijs. Ga naar https://rw-poarivierenland.nl/all-in-werkgeversprijs-rivierenland-2022/ en nomineer! Dit kan tot 23 mei. https://rw-poarivierenland.nl/all-in-werkgeversprijs-rivierenland-2022/