Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: Jeroen Poortvliet

VNO-NCW Midden verheugd over benoeming Ingrid Thijssen

27-02-2020 – Ingrid Thijssen (51) is vanmiddag door het dagelijks bestuur van VNO-NCW benoemd tot nieuwe voorzitter van de vereniging VNO-NCW voor de komende drie jaar. Zij volgt per 1 juli aanstaande Hans de Boer op, die dan na twee termijnen afscheid neemt.

Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden, is verheugd over de benoeming van Ingrid Thijssen tot voorzitter VNO-NCW. “Wij hebben al heel goed met haar samengewerkt in de regio en haar leren kennen als authentiek en gedreven leider. Haar komst is goed voor de diversiteit in het bestuur, maar belangrijker: haar kwaliteiten als bestuurder zullen de vereniging, en daarmee het bedrijfsleven in Nederland, vooruit helpen. Ik kijk ernaar uit om met haar samen te werken in het landelijke bestuur.”

Na Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland, voorheen voorzitter VNO-NCW Midden), Martine Schuijer (directeur Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, was beleidsspecialist Arbeidsmarkt & Onderwijs VNO-NC Midden) en Ron van Gent (Program Director Stichting Onderneemt Maatschappelijk!, was directeur VNO-NW Midden) is dit de vierde ‘wijze uit het oosten’ die naar Den Haag vertrekt.

Lees hier meer over haar benoeming
Interview met Ingrid Thijssen in Forum

NB: Op 21 april neemt VNO-NCW Midden afscheid van Hans de Boer en Ron van Gent. Locatie: Papendal, Arnhem.
Noteer vast in je agenda.