Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Even voorstellen Derk Lodiers

Vrijdag 29 maart 2019 is tijdens de bestuursvergadering Derk Lodiers benoemd tot nieuw bestuurslid van VNO-NCW Stedendriehoek.

“Binnen het huidige ondernemersklimaat wordt van elkaar leren steeds belangrijker. We willen graag toegevoegde waarde zien en ervaren, maar zeker ook beleven. Netwerken, kennis delen, unieke bedrijfsbezoeken en de sterke band met Den Haag zijn volgens leden en potentiële leden pluspunten van een lidmaatschap bij VNO-NCW Midden. Voor jonge leden is leiderschapsontwikkeling belangrijk, waardoor de band die er is tussen Jong Management en VNO-NCW nog belangrijker wordt.

Bovenstaande belangrijke punten zijn voor mij, Derk Lodiers, 45 jaar, woonachtig in Apeldoorn en met name werkzaam in de Stedendriehoek in de business to business van de verzekeringsmarkt bij Veldhuis Advies, de redenen om toe te treden in het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek.

Wat is nu mooier dan bij diverse (top) bijeenkomsten aanwezig te zijn, zoals het Miljoenennota-ontbijt, de nieuwjaarsreceptie met Rode Loper, themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en niet te vergeten de nieuwjaarswandeling. Van belang is dat deze bijeenkomsten aansluiten bij de wensen van de leden.

Ik zal mij binnen het bestuur met name bezig gaan houden met ledenbehoud, ledenwerving en de programmering. De aankomende periode ben ik dan ook samen met de medewerkers van VNO-NCW Stedendriehoek en de nieuw opgerichte ledencommissie druk doende om kennis/ervaringen en meningen op te halen bij bestaande leden. Daarnaast zijn we druk bezig om een mooi programma voor 2019-2020 vast te stellen.

Voor diegene die het nog niet weten: Waarom VNO-NCW?
De noodzaak is eenvoudig. Het aantal leden bepaalt de zeggenschap en invloed van VNO-NCW in Den Haag en de regio. Meer leden betekent eenvoudigweg meer invloed. Ken je ondernemers of jonge managers die graag eens een bijeenkomst willen bijwonen waarin netwerken, kennis delen en informatie-uitwisseling bij elkaar komen, meld ze dan aan bij een van de bijeenkomsten.
Wil je met mij of iemand van VNO-NCW Midden hierover van gedachten wisselen dan kan dit door contact op te nemen met het verenigingsbureau via 055-5222606.

Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe bestuursfunctie.”