Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

All-in werkgeversprijs Rivierenland

Wie is de meest inclusieve werkgever van Rivierenland? Welke ondernemer is een inspirerend voorbeeld en neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt werknemers met een arbeidsbeperking een kans?

Kortom: wie komt in aanmerking voor de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020?
Wat verstaan we onder All-in werkgeverschap? Werkgevers die werk maken van de inclusieve arbeidsmarkt. Dat is een arbeidsmarkt waarin iedereen, dus ook mensen met een beperking, duurzaam en naar vermogen deelnemen. Steeds meer werkgevers nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden werknemers met een arbeidsbeperking een kans in hun organisatie. Deze werkgevers verdienen het predicaat ‘All-in werkgever’.

Nomineer nu
Iedereen in Rivierenland mag een werkgever nomineren voor de All-in werkgeversprijs 2020. Alle werkgevers die gevestigd zijn in Rivierenland en in de dagelijkse praktijk laten zien dat ze als inclusief werkgever actief zijn, komen in aanmerking.

Ga naar https://rw-poarivierenland.nl/all-in-werkgeversprijs-rivierenland-2020/ en nomineer een werkgever die volgens u in aanmerking komt voor de All-in werkgeversprijs. Dit kan tot 26 februari 2020.