Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

All-in werkgeversprijs Rivierenland: De winnaars zijn bekend!

14 maart 2019 – Vandaag, op de Dag van de 1000 voorbeelden, zijn in Rivierenland de winnaars van de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2019 bekend gemaakt. Vergezeld met de bokaal en een traktatie voor het hele bedrijf bezochten de acht wethouders van de gemeenten in Rivierenland de winnaars om ze te feliciteren met deze prachtige prijs.

All-in werkgeversprijs Rivierenland
‘Op naar de 100.000 banen’, een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland organiseert jaarlijks de Dag van de 1000 Voorbeelden. Lees hier hoe duizenden Nederlanders de Dag van de 1000 Voorbeelden hebben gevierd. VNO-NCW Midden, in nauwe samenwerking met RW-POA Rivierenland, Werkzaak Rivierenland, gemeente Buren en Neder-Betuwe, geeft invulling aan deze dag door de introductie van een werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap. Tot 31 januari 2019 kon er gestemd worden voor de All-in werkgeversprijs 2019.

Juryrapport
De jury heeft op de inzet van duurzaamheid, motivatie en ambassadeurschap de genomineerde werkgevers beoordeeld en per gemeente een winnaar gekozen. De winnaars van de All- in Werkgeversprijs Rivierenland 2019 zijn werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij. De winnaars zijn alle goede voorbeelden van werkgevers die laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk ook andere werkgevers in Rivierenland!

Winnaars All-in Werkgeversprijs Rivierenland 2019
De Zoelensche Brug – Gemeente Buren
Taxi Voet – gemeente Culemborg
Jarno Goesten Champignons – gemeente Maasdriel
Boomkwekerij Huverba B.V. – gemeente Neder-Betuwe
Medimpex – gemeente Tiel
De Arend – gemeente West Betuwe
Maas en Waal Schoonmaak – gemeente West Maas en Waal
Ravas – gemeente Zaltbommel

Contact
Eugenie Savrij Droste, regiomanager VNO-NCW Rivierenland, telnr. 06-10701986