Allard Schuering nieuw bestuurslid provincie Utrecht

Op 11 september 2023 is Allard Schuering toegetreden tot het bestuur van VNO-NCW provincie Utrecht. Wij stellen hem graag voor.

Allard Schuering (45), is getrouwd, heeft twee kinderen, is woonachtig in Amersfoort en werkzaam als notaris ondernemingsrecht bij KienhuisHoving (vestiging Utrecht).

“Internationaal en nationaal zaken doen vereist een rotsvast vertrouwen in de instituties die het zakendoen mogelijk maken. Mijn rol als notaris ondernemingsrecht bij KienhuisHoving speelt daarin een rol. De ontwikkelingen gaan snel en vereisen voor ondernemingen, de ondernemer en haar adviseur(s) dat zij ook kunnen acteren op het moment dat het nodig is. Actief kennis vergaren en kennis delen is een kern element om dit proces soepel te laten blijven verlopen. VNO-NCW is dé partij die ondernemingen en ondernemers mee helpt in dit proces. Ik ga mij binnen het bestuur VNO-NCW provincie Utrecht hard maken om ondernemingen te helpen zich weerbaar te maken en te houden tegen mogelijke ondermijning. Innovatie initiatieven om alle processen hierbij ordentelijk te laten verlopen en de regeldruk waar mogelijk te verminderen zal ik stimuleren en etaleren. We kunnen van elkaar leren om beter onze ondernemingen aan te sturen en bij te sturen. Nederland is een land dat dankzij een gezond ondernemingsklimaat aan de top van de wereldeconomie staat. Ik zal mijn steentje binnen VNO-NCW Midden bijdragen om deze positie nog verder te versterken en zie de samenwerking met de leden van VNO-NCW Midden dan met veel plezier tegemoet.”

Wij wensen Allard veel succes en plezier in deze bestuursfunctie!