Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: Carlo Stevering Fotografie

Anneke van Ommen versterkt bestuur VNO-NCW Achterhoek

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Achterhoek op woensdag 15 januari jl. is Anneke van Ommen benoemd tot nieuw bestuurslid van VNO-NCW Achterhoek.

Anneke van Ommen
Marketing & Communicatie – Business Developer Pillen Group

Anneke (33) is geboren en getogen in de Achterhoek en woonachtig in Lichtenvoorde. Nadat zij haar HBO-studies Small Business Retail Management en Bedrijfskunde met specialisatie Marketing Management heeft afgerond is ze als accountmanager en online marketeer werkzaam geweest bij Coffee Fresh. Vijf jaar geleden maakte ze de overstap naar het familiebedrijf de Pillen Group en is als derde generatie nu met veel plezier actief binnen het bedrijf.

Binnen Pillen Group is Anneke verantwoordelijk voor de complete marketing & communicatie van de industriële toelevering en eigen eindproducten. Daarnaast richt zij zich als business developer, samen met collega’s van sales en accountmanagement, op nieuwe product-marktcombinaties.

Met haar ondernemende karakter wil Anneke een energieke bijdrage leveren als vrouw in het bestuur van VNO-NCW Achterhoek en de samenwerking bevorderen tussen leden van o.a. Jong Management kring Achterhoek en de leden van VNO-NCW Achterhoek. Ze wil kennis en ervaringen delen en kijken hoe er met de verschillende generaties ondernemers verder en intensiever samengewerkt kan worden. Dit alles om ervoor te zorgen dat MKB bedrijven kunnen blijven voortbestaan met de diversiteit van trends en ontwikkelingen die op ons afkomen.

‘Ondernemen is net als zeilen, ook met tegenwind kun je vooruitgaan’.

Binnen het bestuur zal Anneke de portefeuille Jong Management vertegenwoordigen. Hierbij zal zij de belangen en ideeën behartigen van de leden van Jong Management kring Achterhoek en hun kijk op het ondernemersklimaat met de daarbij behorende trends en ontwikkelingen, nu en in de toekomst, te monitoren en delen.