Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Antoinette Chin A Loi De Hoog versterkt bestuur VNO-NCW Flevoland

Het bestuur van VNO-NCW Flevoland heeft versterking gekregen door toetreding van Antoinette Chin A Loi De Hoog. Ze stelt zich graag voor:

“Ik ben Antoinette Chin A Loi De Hoog en in 2011 heb ik mijn bedrijf International Business Affairs opgericht in Almere, gevestigd in het World Trade Centrum van Almere. Vanuit onze vestigingen in Almere en Amsterdam bedienen wij onze regionale, nationale en internationale clientèle met onze vertalingen, tolkdiensten en taaltrainingen in elke taal.

Voordat ik mijn bedrijf startte, heb ik meerdere managementposities bekleed in Nederland en in het buitenland. Naast Courtesie, vervul ik ook een aantal nevenfuncties waaronder de adviesraad Floriade BC, het bestuur VBA en een Raad van Toezicht van een zorgboerderij. Ik vind het altijd interessant om mijn blik te verruimen.

Als ondernemer vind ik het belangrijk om mee te werken aan een goed ondernemersklimaat en oog te hebben voor alle ontwikkelingen die ook buiten je eigen bedrijf plaatsvinden.De belangen van onze leden, ondernemers en cohesie met stakeholders staan voor mij centraal.
Door de versnelde groei van Flevoland, regionale business kansen en (internationale) ontwikkelingen, zullen relevante kansen, complexe vraagstukken en activiteiten voor de ondernemingen steeds belangrijker worden.
Ondernemers versterken elkaar en creëren gezamenlijk business kansen. VNO-NCW is hierbij onmisbaar en daarom treed ik graag toe tot het bestuur van VNO-NCW Flevoland.

Ik woon sinds 2010 in Almere Buiten, samen met mijn man en kinderen, en ik heb Flevoland dus daadwerkelijk zien groeien. Laten we dat op een positieve manier gezamenlijk voortzetten.

Ik kijk uit naar nadere kennismakingen!”

Wij wensen Antoinette veel succes in haar nieuwe functie.

Contact
Helga Brenninkmeijer, regiomanager VNO-NCW Flevoland, 06-11351745.