Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Behoefte aan AD-opleiding Grensland College? Geef je mening

In de digitale uitgave van Achterhoekse Zaken hebben we je geïnformeerd over het Grenslandcollege*. Bij die informatie was een link bijgevoegd met een korte vragenlijst voor werkgevers en werknemers.

Indien je de vragenlijst nog niet hebt ingevuld, doen we hierbij de oproep om dat alsnog te doen zodat het Grenslandcollege inzicht krijgt in de opleidingsbehoefte in de regio.

Vragenlijst:

*Om in te spelen op de huidige regionale opleidingsbehoefte en de toekomstige uitdagingen van de Achterhoekse arbeidsmarkt, ontwikkelt het Graafschap College samen met Saxion Hogeschool en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een Associate degree-instelling voor de Achterhoek onder de naam Grensland College.

De Associatedegree (AD) is een 2-jarige praktijkgerichte hbo-opleiding, die door zijn duur en vorm aan populariteit wint. Het opleidingsaanbod zal op basis van de behoefte van scholieren uit het voortgezet onderwijs, mbo-4 studenten en werkenden samengesteld en in samenspraak met Euregionale werkgevers worden ingevuld. Zie: https://www.vno-ncwmidden.nl/grensland-college-in-de-achterhoek/

Voor meer informatie over de Associate degree kijk je op: https://www.studiekeuze123.nl/associate-degree

Vragen?
Wilma Elbertsen, regiomanager VNO-NCW Achterhoek