Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bespaar met flexibel (thuis-)werken en slim reizen

De vertrouwde manier waarop we naar het werk en zakelijk reizen, is door de coronacrisis verleden tijd. Dat geldt ook voor onze manier van werken. Reizen met het openbaar vervoer, de auto, de fiets en werken op kantoor is niet meer vanzelfsprekend.

Sinds corona hebben we uitgebreid ervaring opgedaan met thuiswerken en flexibel reizen. Hoe gaan we in de toekomst de voordelen hiervan vasthouden en de schaduwkanten te lijf?
Wil je weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf om kosten, tijd en CO2 te besparen? Met de juiste tools, tips en tricks helpt Breikers je graag op weg.

Mobiliteitsscan
Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan, waarmee je binnen enkele minuten ziet hoeveel CO2, reistijd en kosten jouw organisatie op mobiliteit kan besparen! Ook als thuiswerken geen optie is, kun je jouw medewerkers helpen om slim te reizen. Bekijk de demo hier.

Inloopspreekuur
Weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf? Kom dan naar het online inloopspreekuur op 20 april 2021 om 14 uur.  Meld je vooraf aan via de mail: info@wijzijnbreikers.nl.
Heb je een andere vraag? Neem dan contact met Breikers op.

Over Breikers
Breikers is een initiatief van VNO-NCW en werkgeversvereniging ORAM; van, voor en door werkgevers. Al meer dan 250 werkgevers gingen je voor!
Breikers begeleidt, inspireert, informeert en motiveert werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek en flexibel werken.