Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bestuurlijk inspiratiediner 2e keer ook succes

Het is ondertussen een traditie: in kerstelijke sferen een bestuurlijk inspiratiediner in de regio Arnhem-Nijmegen, georganiseerd door de Economic Board en VNO-NCW Midden.

Op 6 december kwamen ondernemers (groot en klein), bestuurders vanuit overheid en onderwijs samen om na te denken over de toekomst. “Een beetje Bilderberg gevoel“, geeft regiomanager Tjerry verhoeven aan. “Met inspirerende sprekers tussen de gerechten door gaan we met elkaar het gesprek aan wat we echt anders moeten doen. De connecties die hieruit volgen zijn heel waardevol.”

Het diner werd deze editie georganiseerd bij ROC Nijmegen en is perfect uitgevoerd door 1e jaars studenten. Caroline Kamerbeek, DNV, vertelde over de energietransitie en kansen die dit ook weerd biedt voor de arbeidsmarkt. Ralph Hoefman van TB (Van Tilburg Bastianen) sprak over het feit dat als je als ondernemer jong start met het jezelf kenbaar maken bij het onderwijs, je helemaal geen last hebt van arbeidsmarktkrapte als technisch bedrijf. En Peter van Mulkom, ROC Nijmegen, ging in op de veranderingen bij het ROC en wat dit de regio brengt.

Het was een succesvolle avond en we kijken uit naar volgend jaar!

Hieronder enkele foto’s gemaakt door Masha Bakker: