Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: Broxks Fotografie

Bijzondere woorden tijdens nieuwjaarsbijeenkomst Rivierenland

Op woensdag 15 januari 2020 ontmoetten weer honderden ondernemers en bestuurders elkaar op de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Rivierenland. Ditmaal waren we te gast bij Molen de Zwaluw in Kesteren, een mooie locatie met een warme sfeer. Hans van Zuijdam, voorzitter VNO-NCW Rivierenland, heette iedereen welkom en dankte de studenten van ROC Rivor voor hun inzet tijdens deze bijeenkomst.

Gastheer Henk Timmer van familiebedrijf FTH Groep, waar Molen de Zwaluw deel van uitmaakt, verwelkomde nogmaals de aanwezigen en vertelde over de samenwerking binnen het bedrijf dat door de acht broers gerund wordt. Bernard Wientjes, oud-voorzitter VNO-NCW, sprak over de bouwproblematiek en vervolgens was het woord aan Staatssecretaris van SZW, Tamara van Ark, die haar lof uitsprak over de samenwerking in Rivierenland om werk te maken van de inclusieve arbeidsmarkt. Zij begon haar betoog met complimenten en dank aan de werkgevers in Rivierenland die deze banen verschaffen.

Hans van Zuijdam nodigde iedereen uit om 19 juni aanstaande naar de Nationale Kersenparty in Buren te komen. Tevens vroeg hij aandacht voor de leergang Ondernemen met Impact, die op 17 maart van start gaat, een initiatief van het Regionaal Werkbedrijf Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt in samenwerking met Rabobank West Betuwe en Business School Nederland.

Na de gezamenlijke toost werd er genoten van een rijk gevuld buffet en nog lang nagepraat en gelachen, want het was boven alles een heel gezellige avond.

Onze dank gaat uit naar de sponsoren Molen de Zwaluw, Rabobank, AT&C, Cortex Advocaten en JC van Kessel, want met hun steun mogen we er trots op zijn dat de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW Rivierenland de ontmoetingsplaats is voor de aftrap van het nieuwe jaar voor ondernemend Rivierenland!


Foto’s: Broxks Fotografie