Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Boeiend bezoek aan Rabelink Logistics

De leden van VNO-NCW Achterhoek waren 12 februari te gast bij Rabelink Logistics. De avond stond in het teken van mobiliteit, een thema dat uitstekend past bij de activiteiten van een logistieke dienstverlener. Rens Steintjes, voorzitter van de thematafel Mobiliteit en bereikbaarheid informeerde de gasten over de thema’s van de tafel zoals A12, N18, spoor-Regio Express en fijnmazige bereikbaarheid in de Achterhoek. Willem Traag van Rijkswaterstaat benoemde de ondersteuning voor ondernemers door de inzet van mobiliteitsmakelaars. Daarnaast was er aandacht voor de Achterhoek Open Innovatieprijs (http://www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl/) en de kosteloze energiescans voor bedrijven via Achterhoek Onderneemt Duurzaam ( https://www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl/)

Rabelink is een logistieke dienstverlener met 450 medewerkers die vanuit verschillende locaties ruim 900 actieve klanten bedienen. Rabelink biedt Transport, Logistiek, Air & Ocean en LLP (3PL+ dienstverlener). Rabelink maakt een sterke groei door en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. De organisatie is bezig met een cultuurprogramma en geeft invulling aan modern werkgeverschap waarbij de mens centraal staat. Na de presentatie van algemeen directeur Alwin Schweckhorst kregen de bezoekers een rondleiding met interessante presentaties op diverse werkplekken.

De 150 gasten namen tijdens de goed verzorgde netwerkborrel ruim de tijd om na te praten en nader kennis te maken. https://www.rabelink.nl/nl/

Vanuit VNO-NCW Achterhoek bedanken Rabelink Logistics nogmaals voor de gastvrijheid en de perfect georganiseerde bijeenkomst.