Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Circulair Ondernemen Challenge FoodValley

Innovatie en duurzaamheid is een van de speerpunten van VNO-NCW Midden. De FoodValley biedt volop kansen voor ondernemers die de stap willen zetten naar circulair ondernemen. Vorig jaar is de eerste Circulair Ondernemen Challenge georganiseerd voor ondernemers in de Foodvalley. Deze Challenge heeft gezorgd voor mooie projecten en verbindingen. Om circulair ondernemen nog meer op de kaart te zetten, organiseren Rabobank Gelderse Vallei, Rabobank Vallei en Rijn en KPMG een tweede Challenge.

Meedoen?
De Challenge helpt enthousiaste ondernemers bij hun circulaire ambities. Er is plaats voor zo’n twintig bedrijven om de uitdaging aan te gaan om een circulair businessplan op te zetten. Een bedrijfsscan maakt inzichtelijk wat de circulaire kansen van de deelnemers zijn. De volgende stap bestaat uit workshops waarin lokale ondernemers concreet naar hun circulaire businessplan kijken: hoe kunnen zij meer circulair gaan ondernemen, wat levert dat op en waar liggen kansen? Je kunt de regioscan van de FoodValley regio via deze link raadplegen. Heb je interesse om deel te nemen aan de Challenge? Neem dan contact op via communicatie.gv@rabobank.nl / uw relatiebeheerder van de Rabobank.

Informatie
Voor meer informatie: klik hier voor flyer 1 (Rabobank Circulair Ondernemen Challenge Food Valley) en hier voor flyer 2 (Circulair Ondernemen Challenge iets voor jouw bedrijf?)