Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Congres Jong Management 2023 in Utrecht

Van 5 t/m 7 oktober vindt het JM congres plaats op verschillende locaties in Utrecht. Het thema “Reinvent Yourself” inspireeert jonge ondernemers (tot 40 jaar) om stil te staan bij onderwerpen zoals persoonlijk geluk, originaliteit, duurzaamheid en omgaan met mislukkingen. Op vrijdag 6 oktober ben jij als VNO-NCW Midden-lid ook van harte welkom bij dit congres. Dus wil jij je netwerk vergroten met zo’n 350 jonge professionals? Dan is dit je kans!

Deze congresdag wordt gehouden in het prachtige gebouw van a.s.r. in Utrecht. Verschillende sprekers passeren de revue, onder wie Harm Edens. Hij zal niet alleen als dagvoorzitter fungeren, maar ook zijn kennis over duurzaamheid delen. Het thema van de dag is Reinvent Yourself, en de organisatie staat te popelen om jou te laten zien hoe jij jezelf opnieuw kunt uitvinden. En mocht je zelf toch minder geïnteresseerd zijn of heb je die dag al andere afspraken staan, schroom dan niet om een van je jonge ondernemende managers te tippen. Kijk voor meer informatie op de website van het Congres

Al geruime tijd trekken VNO-NCW Midden en Jong Management samen op in het organiseren van ontmoetingen en kennisdeling tussen en voor de meer gevestigde ondernemers en de jonge ondernemers. Beide verenigingen willen dit de komende jaren continueren en intensiveren en hebben dat ook vastgelegd in het ‘Samenwerkingskader VNO-NCW Midden en Jong Management’.

Doel van de afspraken is om de verenigingen Jong Management en VNO-NCW Midden meer samen te laten werken en daarmee de toegevoegde waarde voor alle leden en de verenigingen te vergroten op het vlak van belangenbehartiging, deelname aan de relevante bijeenkomsten en wederzijdse ledenwerving.