Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Cybersecurity Quick Scan voor maakbedrijven in Oost-Nederland

Maakbedrijven in Oost-Nederland kunnen een weerbaarheidsanalyse laten uitvoeren bij het Cybersecurity Centrum Maakindustrie. Samen met cybersecurity professionals hebben zij een risico-scan ontwikkeld. Deze weerbaarheidsanalyse is gericht op de alle cybersecurity facetten (mens, techniek en organisatie) waar ondernemingen in de maakindustrie mee te maken krijgen. Door de risico-scan krijgen ondernemers inzichten in hun sterke kanten en waar nog aandachtspunten liggen rondom cybersecurity.

Het Cybersecurity Centrum Maakindustrie focust zich op het digitaal weerbaar maken. Immers cyberincidenten hebben een enorme impact op je organisatie. Door een digitale aanval kan bijvoorbeeld de complete productieomgeving stil komen te liggen met grote gevolgen voor de bedrijfscontinuïteit. De quick scan cybersecurity geeft inzicht geeft in korte, midden, en lange termijn oplossingen en het type maatregelen dat je kunt nemen om (nog) weerbaarder te worden. De cybersecurity quick scan wordt uitgevoerd door een cybersecurity expert van een gerenommeerd cybersecurity bedrijf. Met deze informatie kunnen bedrijven binnen de maakindustrie de juiste maatregelen treffen om zich efficiënt en effectief te beschermen.

Ook digitaal!

Deze scan vindt nu ook digitaal plaats. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de oorspronkelijke vragenlijst, maar wordt ook extra aandacht besteed aan de impact van cybersecurity rondom corona. Want mogelijk werken nu meer werknemers vanuit huis. Hierbij ontstaan andere risico’s dan wanneer je personeel alleen op kantoor werkt. Tijdens de quick scan cybersecurity zullen de experts hier aandacht aan geven en met concrete tips en aanbevelingen komen. De cybersecurity scan geeft inzicht in:

  • Wat heb ik in huis? – Inzicht in je bedrijf en waar je kwetsbaar bent.
  • Wat kan mij gebeuren? – Mogelijke dreigingen en scenario’s voor je bedrijf
  • Wat heb ik geregeld? – Hoe weerbaar je nu al bent voor deze dreigingen
  • Wat ga ik nu doen? – Adviezen en tips om de weerbaarheid van je bedrijf te vergroten

Ga voor meer informatie naar: https://novelt.com/nl/services/cybersecurity-quick-scan/