Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

De Dalenk Groep neemt Koller Installatietechnieken BV over

De Dalenk Groep, bestaande uit Blanken Controls B.V., Introtech B.V., Mera Benelux B.V., Tüwa Transportuberwachung GmbH en Service Controls B.V., heeft onlangs Koller Installatietechnieken B.V. overgenomen. Met deze overname breidt de in Loenen gevestigde Dalenk Groep haar activiteiten op het gebied van installatietechniek en duurzame energieoplossingen verder uit.

Koller Installatietechnieken B.V., waarin de tot voor kort zelfstandige bedrijven Koller Eerbeek en Koller Loenen zijn samengegaan, is een installatiebedrijf dat zowel diensten aan particulieren als bedrijven verleent op het gebied van verwarming, koeling, loodgieterswerk, zink-en koperwerk, sanitair, roestvaststaal leidingwerk en duurzame energieoplossingen.

Berry Koller, verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van Koller Installatietechnieken B.V., is enthousiast over de overname. ‘Door het samenvoegen van Koller Eerbeek en Koller Loenen in één onderneming en de overname hiervan door de Dalenk Groep, krijgen we meer slagkracht waardoor we ook grotere opdrachten kunnen aannemen. De kennis en kunde van de Dalenk Groep op het gebied van certificering en opleidingen biedt bovendien de mogelijkheid een verdere professionaliseringsslag te maken en onze processen te automatiseren’, aldus Berry Koller. Koller Installatietechnieken B.V. blijft vooralsnog zelfstandig opereren vanuit de bestaande vestigingen in Eerbeek en Loenen.

Dalenk Groep
De Dalenk Groep bestaat uit Blanken Controls B.V., Introtech B.V., Mera Benelux B.V., Tüwa GmbH en Service Controls B.V en Koller Installatietechnieken B.V.  Blanken Controls is actief in de import en export en groothandel in meet- en regelapparatuur. Naast het leveren van instrumenten verleent het ook diensten op het gebied van kalibreren, het beheer en reparaties van meetinstrumenten.

Alle bedrijven binnen de Dalenk Groep hebben de volgende certificeringen: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001 en AEO gecertificeerd. Daarnaast is Service Controls B.V. F-gassen gecertificeerd. Koller Installatietechnieken B.V. zal in 2019 ook deze certificeringen verkrijgen.