Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

De kracht van coöperatieve samenwerking

Als voorzitter van de regio Rivierenland van VNO-NCW Midden wil ik graag het belang van onze regio en de coöperatieve gedachte benadrukken, met de focus op lokaal ondernemerschap in Rivierenland. We staan voor een uitdagende tijd, waarin de energietransitie en verduurzaming hoog op de agenda staan. Ik geloof sterk dat samenwerking de sleutel is tot succes voor onze lokale ondernemers.

Rivierenland is een regio vol potentieel en ondernemerschap en wij hebben een cruciale rol te spelen bij de energietransitie en verduurzaming. Hoewel we voor complexe vraagstukken staan, ben ik ervan overtuigd dat onze ondernemers de creativiteit en innovatiekracht bezitten om deze uitdagingen aan te gaan. Door onze krachten te bundelen kunnen we synergie creëren en elkaar versterken. En laten we ook gebruik maken van de experimenteerruimte die de (lokale) overheid ons kan bieden. Ik geloof echt in de kracht van coöperatieve samenwerking, waarbij we kennis en expertise delen om duurzame oplossingen te vinden die ons als ondernemers vooruit helpen.

Tegelijkertijd zijn we onderdeel van de grotere regio VNO-NCW Midden, waarin we kunnen profiteren van collectieve middelen en onze regionale invloed kunnen uitoefenen. We kunnen schaalbare ervaringen uit andere regio’s benutten en waardevolle expertise uitwisselen. Door ons te verenigen vanuit de verschillende regio’s kunnen we onze stem ook richting de landelijke politiek laten horen en de belangen van Rivierenland effectief behartigen. Zo zorgen we samen voor een vruchtbare bodem waarop onze ondernemers kunnen groeien en floreren.

Ik roep jullie op om actief deel te nemen aan de coöperatieve gedachte en samen te werken aan de energietransitie en verduurzaming. Laten we onze ideeën delen, elkaar inspireren en nieuwe mogelijkheden verkennen. Ik ben ervan overtuigd dat we dan de uitdagingen van de energietransitie kunnen omzetten in kansen voor groei en innovatie. Daarmee kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de noodzakelijke verduurzaming van onze samenleving.

Laten we trots zijn op ons lokale ondernemerschap in Rivierenland, terwijl we ons tegelijkertijd verbinden met de grotere regio van VNO-NCW Midden. Want alleen samen kunnen we een positieve impact hebben op onze regio en de wereld om ons heen. Ik kijk vol enthousiasme uit naar onze gezamenlijke inzet en naar het realiseren van een duurzame toekomst voor Rivierenland.

Met ondernemende groet,

Kenny van Oort
Voorzitter, VNO-NCW Rivierenland
(kenny.vanoort@krestonvh.nl / 06 13049524)