Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

De kracht van de actieve (netwerk) verbinding

Voor veel ondernemers en bestuurders is de zomerperiode niet alleen een tijd om te recreëren, maar ook om te re-creëren. Naast ontspanning en vrije tijd is het een periode van reflectie en plannen maken voor de rest van het jaar. Dat vergt soms ook dat je jezelf opnieuw uitvindt of bakens verzet.

Dat heb ik dit jaar niet alleen persoonlijk gedaan, ook als bestuur van de regio Provincie Utrecht hebben we samen nagedacht over onze doelen en activiteiten voor de komende periode. We constateren dat VNO-NCW Midden gelukkig door veel overlegorganen als een belangrijke gesprekspartner gezien wordt. Tegelijkertijd vragen we ons ook af welke van waarde zijn voor de leden van VNO-NCW Midden. Voor onze leden zijn een aantal thema’s belangrijk:
•    Het vinden, binden en ontwikkelen van talent
•    Huisvesting voor bedrijf en werknemers
•    Energietransitie, oplossingen voor netcongestie
•    Bereikbaarheid, zowel fysiek als digitaal
•    Veilig ondernemen (ondermijning en digitale veiligheid)

Als bestuur geloven wij erin dat VNO-NCW Midden naast belangenbehartiging voor jou als lid, ook een essentiële rol kan spelen bij jouw zakelijke en persoonlijke groei. Dat doen we met het organiseren van inspirerende events en volop gelegenheid om te netwerken. Ook willen we een actieve bijdrage leveren door leden op specifieke vraagstukken bij elkaar te brengen. Heb jij een specifiek vraagstuk? Laat het mij of een van de andere bestuursleden weten. Wij brengen je graag in contact met andere leden binnen onze regio.
Hieronder een overzicht van de bestuursleden en hun portefeuille:
•    Arbeidsmarkt en Onderwijs – Vacature
•    Energie en Circulair – Vacature
•    Infrastructuur en Ruimte – Henk Vedder
•    Innovatie en Ondernemerschap – Jan Martijn Broekhof
•    Jong management – Bas Janssen

Bovenstaand overzicht maakt duidelijk dat we nog een op zoek zijn naar bestuurlijke versterking. De opgaven waar wij als ondernemers nu mee te maken hebben vragen om collectieve kracht en oplossingen. Om in onze mooie provincie maximale impact te kunnen maken, hebben we jou als lid nodig, juist nu! Daarnaast is het ook goed voor je persoonlijke netwerk en leer je veel over het reilen en zeilen binnen de provincie Utrecht en de andere 8 regio’s binnen VNO-NCW Midden.
Wil je ook een actieve bijdrage leveren, meld je bij ons. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken naar een passende invulling.

Veel succes in de komende maanden en geniet van het ondernemen!

Jan Martijn Broekhof
Voorzitter VNO-NCW Utrecht
(JanMartijn@Proton.me | https://www.linkedin.com/in/janmartijn/