Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Doe mee aan de Achterhoek Open Innovatieprijs 2022

Nieuwe ronde nieuwe kansen
Heb jij een kansrijk en vernieuwend idee voor een product of dienst? Is dit idee gericht op meervoudige waardecreatie? En levert het een bijdrage aan de circulaire economie? Dan móet je meedoen aan de Achterhoek Open Innovatieprijs 2022. Deze landelijke en open competitie is speciaal in het leven geroepen om jouw vindingrijke ondernemersgeest in de spotlights te zetten bij ondernemend én innoverend Nederland.

Doe mee…
Inzendingen worden op vijf punten beoordeeld:
• Technologisch en duurzaam zijn;
• Op een impactvolle manier bijdragen aan de circulaire economie;
• Ontstaan zijn uit een aantoonbare (keten)samenwerking;
• Ingezonden worden door de ondernemer uit deze samenwerking;
• Minimaal één prototype hebben of anders aantoonbaar goed kunnen functioneren. In het geval van een dienst: al aantoonbaar toegepast zijn in het bedrijfsleven door middel van een pilot.

En win…
Uit alle inzendingen nomineert de vakjury drie kanshebbers. Hoor je daarbij? Dan mag je tijdens de grote finale op 1 juni jouw innovatie presenteren aan een enorm publiek in de Schouwburg Amphion te Doetinchem. De winnaar van de Achterhoek Open Innovatieprijs 2022 kan rekenen op een fijn pakket aan prijzen waarmee je jouw innovatie vooruithelpt. Dit jaar wordt er wederom een publiekswinnaar aangewezen door de toeschouwers in de zaal. Jouw innovatie kun je tot en met 20 april aanmelden via www.achterhoekopeninnovatieprijs.nl. Op deze website vind je ook meer informatie.

Klik hier om de volledige flyer te bekijken.

VNO-NCW Achterhoek is partner in dit initiatief.