Doe mee met Digitaal MKB Tiel!

Ontvang tot € 1.000,- ondersteuning!

Digitalisering leidt tot meer omzet, minder kosten en dus een beter resultaat. Het programma Digitaal MKB Tiel helpt je graag deze kans te verzilveren met een voucher van maximaal € 1.000,- . Dus wil je aan de slag met verbetering van jouw website? Is jouw offline aanbod toe aan online verkoop? Of wil je jouw bedrijf digitaal veilig(er) maken? Pak nu je kans!

De voucherregeling

De voucher vergoedt 50% van de digitaliseringskosten per onderneming tot een maximum bedrag van €1.000,- excl. btw. Dit bedrag wordt ingezet voor de digitalisering van jouw bedrijf, met een langdurig effect. Bekijk hier waar je de voucher onder meer voor kunt inzetten. Om in aanmerking te komen voor de voucherregeling plan je een coachgesprek in. Tijdens dit gesprek wordt ingegaan op de voorwaarden voor het aanvragen van een voucher en kan er een eerste toets plaatsvinden of de zaken waarvoor jij een voucher wil inzetten passen binnen de voucherregels.

Workshops

Naast de voucherregeling bestaat het programma Digitaal MKB Tiel uit digitaliseringsworkshops. De volgende workshop staat gepland op 6 juni 2023. Deze staat in het teken van de privacyverklaring. Wat is een goede privacyverklaring en hoe beoordeel ik dit? Privacyrechtspecialist Cathelijne Elassaiss-Schaap legt uit hoe de privacyverklaring kan worden opgesteld die aan alle voorwaarden voldoet. Je gaat naar huis met een volledige privacyverklaring die je direct op jouw site kunt plaatsen! Meld je hier aan voor de workshop Privacy statement.

Voor meer informatie over het programma en de voucherregeling klik je hier.

Samen met Ondernemers Coöperatie Tiel & Rabobank gaan we op deze manier 1 jaar lang ondernemers in Tiel helpen met de digitalisering van de bedrijfsvoering.