Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Doe mee met Digitaal MKB Tiel!

Ontvang tot € 1.000,- ondersteuning!

Digitalisering leidt tot meer omzet, minder kosten en dus een beter resultaat. Het programma Digitaal MKB Tiel helpt je graag deze kans te verzilveren met een voucher van maximaal € 1.000,- . Dus wil je aan de slag met verbetering van jouw website of een app ontwikkelen? Is jouw offline aanbod toe aan online verkoop? Of wil je jouw bedrijf digitaal veilig(er) maken? Pak nu je kans!

De voucherregeling

De voucher vergoedt 50% van de digitaliseringskosten per onderneming tot een maximum bedrag van €1.000,- excl. btw. Dit bedrag wordt ingezet voor de digitalisering van jouw bedrijf, met een langdurig effect.  Bekijk hier waar je de voucher onder meer voor kunt inzetten. Om in aanmerking te komen voor de voucherregeling plan je een coachgesprek in. Tijdens dit gesprek wordt ingegaan op de voorwaarden voor het aanvragen van een voucher. Daarnaast wordt getoetst of de zaken waarvoor jij een voucher wil inzetten passen binnen de voucherregels.

Voor meer informatie over het programma en de voucherregeling klik je hier.

Samen met Ondernemers Coöperatie Tiel & Rabobank gaan we op deze manier vanaf 21 juni aanstaande 1 jaar lang ondernemers in Tiel helpen met de digitalisering van de bedrijfsvoering.