Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Lancering Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek

Tijdens ons bedrijfsbezoek aan Winterwarm & WinLed in Winterswijk op 14 september jl. werd het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek gelanceerd. . Dit is hét expertisecentrum voor duurzaamheid en energie voor het bedrijfsleven. Een initiatief van de Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek (SIKA) en VNO-NCW Achterhoek en met medewerking van de Achterhoekse gemeenten en de provincie Gelderland.

Het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek biedt individuele bedrijven ondersteuning bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Je kunt hier terecht voor je vragen over energiebesparing en duurzame opwekking. Het ondernemerscentrum helpt je graag op weg of verwijst je, indien nodig, door naar relevante informatiebronnen. Ook gezamenlijke initiatieven van groepen bedrijven die bijvoorbeeld een bedrijvenpark of winkelcentrum willen verduurzamen, kunnen ondersteuning krijgen. VNO-NCW Midden is ook in Arnhem-Nijmegen en Rivierenland betrokken bij een Duurzaam Ondernemerscentrum. Hierdoor kunnen de centra van elkaar leren en contacten onderhouden met de landelijke organisatie van VNO-NCW, waar ook hard wordt gewerkt aan de energievraagstukken en netcongestie.

Het Duurzaam Ondernemerscentrum Achterhoek werkt onder leiding van een stuurgroep waarin namens VNO-NCW Midden Pedro Wiggers, Fred Harbers en Wilma Elbertsen zitting hebben.
Kijk hier voor meer informatie over dit unieke initiatief. Bij vragen kun je contact opnemen met programmamanager Jan Straatman, j.straatman@do-achterhoek.nl.