Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Elja Heijting nieuwe regiomanager Stedendriehoek en Veluwevallei

Vanaf 1 maart is Elja Heijting de nieuwe regiomanager voor VNO-NCW Stedendriehoek en VNO-NCW VeluweVallei. Ze volgt Esmée Pater op, die vanaf deze datum regiomanager is voor VNO-NCW Twente en VNO-NCW regio Zwolle.

Elja is nieuw bij VNO-NCW Midden, maar geen onbekende. Als lid is zij jarenlang betrokken geweest bij de activiteiten van onze vereniging.

Ze stelt zich graag kort voor:
“Mijn naam is Elja Heijting, moeder van 3 volwassen zonen. We wonen in het mooie Doesburg.  Mijn vrije tijd besteed ik graag aan koken & eten, lezen van Scandinavische Thrillers, wandelen met de hond en toneelspelen. 
Ik kijk er enorm naar uit om bij VNO-NCW te starten. Als voormalig ondernemer heb ik bijzonder goede ervaringen met de organisatie en ik hoop dat ik een positieve bijdrage mag gaan leveren! “

We heten Elja van harte welkom en wensen Esmée veel succes in haar nieuwe werkgebied!

Lees hier het nieuwsbericht over de functiewisseling van Esmée.