Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

‘Hoe kan je personeel tijdelijk uitwisselen?’

15 oktober 2020 | 16.00 - 17.00 uur | Online

 ‘Ik heb eigenlijk te weinig werk voor mijn medewerkers.’ Terwijl ‘wij het werk eigenlijk niet aankunnen momenteel.’

Bij NLWerktDoor* horen wij dit steeds vaker van werkgevers. Een manier om mensen aan het werk te houden, is door werknemers van het ene bedrijf tijdelijk aan de slag te laten gaan bij het andere bedrijf: collegiale in- en uitleen noemen we dit.

Speciaal voor werkgevers en brancheorganisaties vindt op donderdag 15 oktober, van 16.00 tot 17.00 uur, het webinar: ‘Collegiale in- en uitleen van personeel – Hoe werkt het?’ plaats.

Tijdens dit webinar vertellen we waar bedrijven rekening mee moet houden als zij onderling gaan samenwerken. Maar het wordt vooral ook praktisch en concreet. Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, over de instemming van de medewerker, over fiscaliteit en over risico’s voor de ondernemers.


Expert op dit gebied Armand Lahaije van AWVN zal de belangrijkste informatie uiteen zetten. Daarna is er ruim tijd om extra vragen te stellen. Mocht uw vraag niet aan bod komen, dan proberen we die na afloop alsnog te beantwoorden.


Via deze aanmeldlink, tot uiterlijk woensdag 14 oktober 16:00 uur, kunt u zich aanmelden. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u toegang krijgt tot het webinar.

*NLWerktDoor is een initiatief van 
VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, gemeenten, UWV, vakbonden FNV & CNV, MBO-Raad, het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.