Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Aanpak en oplossingen arbeidsmarktkrapte – Online Algemene Ledenvergadering

22 juni 2022 | 12.30 - 14.00 uur | Online

Over de vergadering

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze digitale Algemene Ledenvergadering op woensdag 22 juni om 12.30 uur.

Tijdens de ALV gaan voorzitter Marcel Hielkema, directeur Karel Heijink en penningmeester Quintus Stokvis in op de actualiteiten en de jaarrekening van 2021. We praten je bij over onze plannen en horen graag jouw mening.

Aanpak en oplossingen voor de arbeidsmarktkrapte: in gesprek met Raymond Puts (AWVN)

Om deze bijeenkomst in de huidige economische situatie extra betekenis te geven, wordt de ALV voortgezet met een korte inleiding door Raymond Puts, directeur AWVN, over hoe de krapte op de arbeidsmarkt meespeelt in zowel de CAO onderhandelingen als de gesprekken in de SER over de hervorming van de arbeidsmarkt. Daarnaast vertelt hij meer over de Taskforce krapte arbeidsmarkt en op welke praktische oplossingen voor personeelstekort zij inzetten.

Daarna gaan Marcel Hielkema en Raymond Puts met elkaar in gesprek over hoe ondernemers kunnen omgaan met de huidige personeelstekorten en andere geopolitieke uitdagingen waarvoor zij op dit moment worden gesteld. Natuurlijk beantwoordt Raymond niet alleen vragen van Marcel en vice versa maar beiden gaan ook graag in gesprek met jullie.

Zijn er vragen die je hen wilt stellen laat het ons of vooraf al weten of stel ze ter vergadering via de chat.

Programma

12.20 uur Inloggen deelnemers in MS Teams
12.30 uur Opening van de ALV door Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Midden
13.15 uur Ontvangst en inleiding door Raymond Puts, directeur AWVN
13.30 uur In gesprek, Marcel Hielkema en Raymond Puts
14.00 uur Afsluiting

Meld je vóór 16 juni 2022 aan!

Na aanmelding ontvang je de link naar de online vergaderruimte, de agenda en vergaderstukken ten behoeve van de Algemene Ledenvergadering. Voor vragen en/of opmerkingen mail naar event@vno-ncwmidden.nl.