Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Achter de schermen: Verkeerscentrale Noord- en Oost Nederland

29 juni 2023 | 10.00 - 12.30 uur | Wolfheze
Veilig én snel van A naar B. Ontdek hoe de verkeerscentrale achter de schermen onze (snel)wegen managet.

Speciaal voor leden van VNO-NCW Midden opent de Verkeerscentrale Noord- en Oost-Nederland (Rijkswaterstaat) haar deuren. Vanaf de incidentenmelding tot aan een vrije verkeersdoorstroom zorgen de wegverkeersleiders samen met ondersteunende diensten voor een bereikbaar Nederland. En dat ú weer veilig thuiskomt.

Youri Spelbos, hoofd VCNON, vertelt hoe wegverkeersleiders en adviseurs verkeersmanagement vanuit de verkeerscentrale in Wolfheze het verkeer monitoren, geleiden en managen op het totale regionale netwerk. Ook worden vanuit de centrale op afstand tunnels en bruggen bewaakt en bediend. We krijgen een demonstratie te zien van hoe de verkeerscentrale ondersteuning biedt als er een grootschalig evenement in bijvoorbeeld een stadion plaatsvindt. De in- en uitstroom moet worden gereguleerd en er wordt rekening gehouden met calamiteiten, het ontstaan van files en (verkeers)ongevallen.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Datum:  29 juni 2023
Tijd:       10.00 – 12.30 uur
Locatie: Rijkswaterstaat Verkeerscentrale Noord- en Oost Nederland in Wolfheze

Meld je aan via de button. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Per onderneming of organisatie kan maximaal één persoon zich aanmelden. Vol = vol.