Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

VNO-NCW Midden Algemene Ledenvergadering

26 november 2019 | 15.00 - 18.00 uur | Fooddock | Deventer

Op 26 november a.s. vindt de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering plaats van VNO-NCW Midden bij Fooddock in Deventer.

Fooddock is gevestigd in de van oudsher industriële Zwarte Silo in het havenkwartier in Deventer. Daarmee is de silo weer terug bij zijn oorspronkelijke bestemming: een beginpunt in de voedselketen. Gastheer en mede-eigenaar Frank Hulscher zal ons meenemen in het proces van industrieel erfgoed naar foodhal.

Doel van deze bijeenkomst is de ledenvergadering; voorzitter Marcel Hielkema staat nu een paar maanden aan het roer. Wat zijn zijn bemerkingen tot nu? Wat zijn zijn toekomstplannen? Naast de inzichten van onze nieuwe voorzitter zullen wij ook inzoomen op de financiën. En hoewel al in de verlenging, vinden wij het jammer te moeten melden dat onze huidige penningmeester, Stefan Klijn, deze vergadering benut om afscheid te nemen.

Afgelopen jaar zijn we op zoek geweest naar een geschikte opvolger van Stefan en wij denken deze te hebben gevonden in de persoon van Quintus Stokvis. Quintus is fiscaal econoom en werkt als senior manager tax bij Crowe Peak. In die hoedanigheid is hij contactpersoon voor het lidmaatschap van Crowe Peak in de Achterhoek. Zijn specialiteiten zijn internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting en fiscale begeleiding van (zeer) grote vermogens. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te wandelen en musea te bezoeken en leest hij graag Nederlandse literatuur, filosofie en poëzie.

We ontvangen je graag op 26 november aanstaande!Heb je vragen en/of opmerkingen voor onze voorzitter, penningmeester of in het algemeen over onze vereniging? Vind je het leuk om andere leden op deze bijzondere locatie te ontmoeten; meld je dan aan!