Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Agrifac Machinery

14 maart 2019 | 15.30 uur | Steenwijk

Om voedsel te verbouwen is land nodig, gezonde grond om gewassen en vee te voeden, schoon water en natuurlijk de boeren zelf om het allemaal mogelijk te maken. Elke boer en loonwerker heeft dagelijks zijn uitdagingen om een zo hoog mogelijk rendement tegen de laagste kosten te realiseren. Ondanks het feit dat de wereldbevolking naar verwachting stijgt tot 9 miljard in 2050, weet Agrifac dat er wereldwijd voldoende capaciteit is om iedereen van voedsel te voorzien.

Om voldoende, voedzaam en veilig voedsel te produceren zijn er innovatieve hulpmiddelen nodig die gemakkelijk in gebruik en onderhoud zijn. Agrifac ontwikkelt en produceert hoogwaardige machines voor de landbouw. Met de productie van innovatie veldspuiten en bietenrooiers draagt Agrifac bij aan duurzame precisielandbouw.

Wij nodigen je van harte uit voor een bedrijfsbezoek aan Agrifac Machinery BV op donderdag 14 maart 2019. Onze gastheren zijn Wim van den Bosch (CEO) en Frans Apeldoorn (Director Operations).

Tijdens deze bijeenkomst nemen zij ons mee in de wereld van Agrifac: efficiency, economie, ergonomie en ecologie zijn doorslaggevend is alles wat Agrifac produceert. Dit stelt het bedrijf in staat de behoeften van de klant te overtreffen. Hoe krijgt dit vorm en welke uitdagingen levert het op?

Daarnaast zal Bram Harmsma, wethouder economische zaken Gemeente Steenwijkerland, vertellen over het ‘Actieplan Werk’. Met dit plan wil de Gemeente Steenwijkerland samen met ondernemers een actieve bijdrage leveren aan de aanpak van krapte op de arbeidsmarkt. Hoe werkt dat in de praktijk?

Wij zien je graag op 14 maart in Steenwijk!