Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Foto: Dies Goorman

Bedrijfsbezoek Altop kunststoftechniek BV

21 april 2022 | vanaf 18.30 uur | Beek Gem Montferland

Altop Kunststoftechniek is samen met drie zusterbedrijven gevestigd in Beek. Ze hebben elk hun eigen specialisme, maar zijn verbonden door techniek. Het bedrijf is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot expert op het gebied van kunststofapparatenbouw, leidingsystemen, chemieopslag en –doseerinstallaties. Altop International levert specialistische luchtbehandelingskasten en Arveon is gericht op innovatieve producten in de afvalwatertechniek. Het team van Altop Products houdt zich bezig met (de ontwikkeling van) innovatieve technologie. Een voorbeeld hiervan is de DrainTalent, een revolutionair systeem voor het ‘managen’ van bodemcondities.

VNO-NCW regio’s Arnhem-Nijmegen en Achterhoek en Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, nodigen je van harte uit voor het bedrijfsbezoek bij Altop Kunststoftechniek op donderdag 21 april a.s.

In een korte presentatie vertelt directeur Chiel Berndsen over de ontwikkelingen die Altop Kunststoftechniek doorgemaakt heeft en zijn passie voor het ondernemerschap en de techniek.

Aansluitend geven wij het woord aan Frans van Seumeren. Hij is sinds 2008 eigenaar van betaaldvoetbalclub FC Utrecht en medeaandeelhouder van de Draintalent. Frans was als directeur van bergingsbedrijf Mammoet een van de hoofdverantwoordelijken voor het bergen van de Russische onderzeeër Koersk.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor dit bedrijfsbezoek en dan zien we elkaar op 21 april in Beek Gem Montferland.

We kijken uit naar je komst!