Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek van VNO-NCW Rivierenland bij Gispen met lunch

4 april 2019 | 12.00 uur | Culemborg

Gispen opent de deuren voor de leden van VNO-NCW Rivierenland. Zij nodigen ons uit voor een bedrijfsbezoek op donderdag 4 april aanstaande. Onze gastheren zijn commercieel directeur Maurits van Berckel en manager circulaire economie Rick Veenendaal.

Gispen staat voor duurzaam design. Ze creëren omgevingen die een positieve invloed hebben op mensen en stimuleren duurzaam gebruik. Dat doen ze al meer dan 100 jaar. Samen met klanten, nationale en internationale ontwerpers en architecten, partners en leveranciers werken ze aan verrassende en duurzame oplossingen voor werk-, zorg-, onderwijs- en hospitality-omgevingen.

Visie op Circulaire Economie
Gispen gelooft in de circulaire principes. Het is hun overtuiging dat goed ontworpen, duurzame producten garant staan voor een duurzaam interieur, mét alle voordelen van dien.

Als ontwerper, producent én leverancier van inrichtingen vinden zij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de circulaire economie. In de ‘oude’, lineaire economie winnen we grondstoffen en verwerken deze in producten, die na gebruik worden weggegooid. In de circulaire economie maken we de cirkel rond. We zorgen ervoor dat we grondstoffen en producten zoveel mogelijk hergebruiken en dus verspilling voorkomen. Dat doet Gispen door innovatief te ontwerpen en produceren, en door te adviseren over slim gebruik.

______________________________________________________________
Voorafgaand aan dit bezoek vindt er op dezelfde locatie de interactieve workshop SIGMA plaats. Hier kun je facultatief aan deelnemen. Het is geen onderdeel van het bedrijfsbezoek.

Zoek je of heb je…..

  • reststromen die niet meer ingezet kunnen worden?
  • plannen om nieuwe technologieën te implementeren om “in competition” te blijven?
  • partners/mede-ondernemers die samen met u een nieuwe techniek uitwerken?
  • technologie of materiaal die andere bedrijven meer efficiënt kunnen laten werken?

Dan is de workshop SIGMA zeker interessant voor je.
Tijden: 9.00 – 12:45 uur (inclusief lunch) 
Kosten: deelname aan deze workshop is gratis.

Kijk hier voor meer informatie.

Wij verzoeken je je voor deze workshop separaat aan te melden. Dat kan hier.
_____________________________________________________________