Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek bij Het Internet Huis

12 december 2019 | 19.00 uur | Doetinchem

Het Internet Huis is een internettechnologie bedrijf. Zij helpen bedrijven om bedrijfsprocessen te optimaliseren door internettechnologie in te zetten. Door alles met het internet te verbinden genereren zij data waardoor bedrijven inzicht krijgen. Met een flinke doe-mentaliteit voeren ze R&D projecten uit en heeft Het Internet Huis ook een adviserende rol.

Het Internet Huis is ontstaan door behoefte aan goed en snel internet in het buitengebied. Door de jaren heen hebben zij zich ontwikkeld tot IoT (Internet of Things) specialist, die zowel grote als kleine bedrijven ondersteunt. Ondertussen ontwikkelen ze ook eigen producten, die nu via de handels BV worden verkocht. De sectoren waarin zij zich hoofdzakelijk begeven zijn de agrarische sector, maakindustrie, logistiek en daarnaast (semi)overheden.

Tijdens de bijeenkomst nemen Anita en Pieter Hoenderken, ondernemersechtpaar en directie van Het Internet Huis, je mee in de wereld van de internettechnologie. Zij delen met ons de ervaring en kennis die zij hebben opgedaan. Hiermee willen ze laten zien dat internettechnologie niet een “ver-van-mijn-bed-show” is. Met praktijkvoorbeelden laten ze zien wat er al is gerealiseerd. Natuurlijk kijken we ook naar de toekomst en hoe je als ondernemer met de nieuwste technologie om moet gaan of misschien waarom juist helemaal niet.

Vervolgens zal Het Internet Huis samen met haar partner Hiber uit Amsterdam de samenwerking binnen de nieuwste technologie toelichten. Hiber is dit jaar door het kabinet benoemd tot 1 van de drie Nationale Iconen van Nederland 2019.

Tot slot zal bekende Nederlander Robert Doornbos deze bijeenkomst afsluiten met een inspirerende speech. Robert Doornbos is een topsporter/ondernemer en heeft in zijn sport, de Formule 1 en Indy Car, de absolute top bereikt.  Hij heeft verschillende internationale overwinningen op zijn naam staan en heel de wereld rond gereisd voor zijn sport! Een prachtige afsluiting van deze bijeenkomst!

Maak gebruik van onze technologie en meld je aan voor dit bedrijfsbezoek met G-krachten!