Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek bij IT-dienstverlener CGI

14 februari 2019 | 17.30 - 20.30 uur | Arnhem

We nodigen je hierbij graag uit voor onze eerstvolgende bijeenkomst op 14 februari aanstaande. Wij brengen dan een bezoek aan CGI. CGI is een globale Canadese IT dienstverlener met een sterke focus op regionale en lokale aanwezigheid, klanten en initiatieven. De partnership en investering in het Clean Mobility Center (CMC) is een goed voorbeeld van een mooi initiatief in onze regio.

Tijdens de bijeenkomst zal Janine Tjassens, Sector Lead Midden Nederland, CGI introduceren. Marion Braams, directeur van het CMC en Vice President Consulting Expert bij CGI, zal het CMC presenteren en inzoomen op het belang en succes van het partnership tussen (onder andere) CGI en het Clean Mobility Center.

Hierna geeft Robert Voûte, VPC Expert Geo-ICT bij CGI, een inspirerende en interactieve presentatie over de digitale samenleving en veranderende business modellen, technologieën en toepassingen. In het bijzonder richt hij zich op de steeds belangrijk wordende rol van Geo ICT, hoe Geo ons geld gaat opleveren in plaats van geld gaat kosten en voorbeelden die binnen veel markten en industrieën denkbaar en toepasbaar zijn.

Zoals jullie van ons gewend zijn, sluiten we dit boeiende bezoek weer af met een informele borrel met hapjes.

Programma
17:00 uur Ontvangst bij CGI
17.30 uur Welkomstwoord door Marcel Hielkema, voorzitter VNO-NCW Arnhem-Nijmegen
17.45 uur Introductie CGI en de partnership met het Clean Mobility Center (CMC) door Janine Tjassens en Marion Braams
18:15 uur Interactieve workshop over de digitale samenleving en de veranderende business modellen en toepassingen door Robert Voûte
19:15 uur Borrel met hapjes
20.30 uur Afsluiting