Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Hoe drink jij je koffie bij Perfecto Caffé?

19 juni 2019 | 07.45 - 10.00 uur | Haaften

Zoveel mensen zoveel smaken, daarom willen wij je van harte uitnodigen voor een ontbijtbezoek bij Perfecto Caffé in het spiksplinternieuwe H.S.B. Experience Center in Haaften.

De koffieboon is slechts een klein detail in de beleving van een goed kopje koffie en dat weten ze bij horecagroothandel HSB Haaften. Vandaar dat binnen het koffieconcept Perfecto Caffé nagedacht is over alle aspecten, van apparatuur tot serviesgoed.

Perfecto Caffé is er voor ieder bedrijf, organisatie en vereniging. Klein of groot, kantine of restaurant. Het belang van koffie op de werkvloer zal directeur Willem van den Heuvel niet hoeven uit te leggen.

Het verhaal van H.S.B. HAAFTEN start in 1978, wanneer Gerard van den Heuvel senior een handel in ijsgrondstoffen en disposables begint. In de jaren negentig kwamen zijn drie zoons; Albert, Gerard jr. en Willem H.S.B. HAAFTEN versterken. Inmiddels is H.S.B. HAAFTEN al 20 jaar actief in het verkopen van koffie. Sinds 2009 onder het succesvolle eigen koffieconcept ‘Perfecto Caffé’. Hiermee voorziet het vele bedrijven van koffiemachines, koffie-ingrediënten en koffiegerelateerde producten zoals servies. Naast verkoop van koffie is H.S.B. ook gespecialiseerd in verkoop van softijs, (bedrukte) verpakkingen en grootkeuken apparatuur.

Hoe kun je beter je dag starten dan met een lekker ontbijt, goede gesprekspartners en rondleiding door het Experience Center. Na deze bijeenkomst heb je zeker iets te vertellen bij/over de koffiemachine binnen je eigen organisatie!

We ontvangen je graag op woensdag 19 juni, de Perfecto-koffie wordt ‘’vers’’ voor je bereid!