Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

SONY DSC

Rabelink: De mens is onze grootste kracht

12 februari 2020 | 19.00 - 22.30 uur | Wehl

Rabelink werkt aan een duurzame logistieke toekomst. Dat begint bij begrip en menselijke relaties en resulteert in slimme oplossingen op maat. Rabelink is de plek waar de complexe logistieke vraagstukken worden opgelost.
Rabelink is een logistieke dienstverlener met vestigingen in Wehl, Doetinchem,  ’s Heerenberg en Roemenië.

Rabelink Logistics ontzorgt en voegt waarde toe voor de klant:
One Stop Shop Logistics: Met goed gekwalificeerde mensen ontzorgen we onze klanten en bouwen we aan lange termijn relaties.
Transport: We verzorgen wegtransport van goederen door heel Europa waarbij de ICT infrastructuur een belangrijke rol speelt
Logistiek: Onze logistieke dienstverlening is volledig geautomatiseerd en op maat ingericht voor specifieke vraagstukken van de klant.
Lucht- en Zeevracht: Van en naar alle continenten voor al uw LCL en FCL zendingen. We vinden altijd de juiste oplossing voor uw logistieke vraagstukken en hebben ervaring op alle werelddelen.

Waar staat Rabelink voor:
De mens staat centraal
Focus op de klantrelatie
One Stop Shop logisics

Alwin Schweckhorst, directeur Rabelink Logistics, verzorgt een presentatie en er worden een aantal onderwerpen gesproken die spelen binnen Rabelink, maar ook in het bedrijfsleven in het algemeen. Onderwerpen die aan bod komen zijn cultuur en duurzaamheid. Daarna volgt een rondleiding door het bedrijf.

Tijdens de bijeenkomst praat Rens Steintjes je bij over de Thematafel Mobiliteit & Bereikbaarheid en de plannen en doelen voor de komende tijd. Rens Steintjes is voorzitter van de Thematafel en wethouder in de gemeente Doetinchem.

Programma

19.00-19.30 uur Ontvangst door regiomanager Wilma Elbertsen en gastvrouw Monic Rootinck.

19.30-20.00 uur Welkom en inleiding door Koen Knufing (voorzitter VNO-NCW Achterhoek) en gastspreker Rens Steintjes .

20.00-21.15 uur Presentatie Rabelink door Alwin Schweckhorst en aansluitend Rondleiding

21.15 uur Netwerkborrel en hapje