Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Nader kennismaken met nieuw bestuurslid en het bedrijf Bronkhorst High-Tech

20 juni 2019 | 19.00 | Bronkhorst High-Tech BV | Ruurlo

Henk Tappel, algemeen directeur Bronkhorst High-Tech, is tijdens de vorige bijeenkomst benoemd tot bestuurslid. Een bezoek aan zijn bedrijf is de uitgelezen mogelijkheid om nader kennis te maken met hem. 

Henk is jarenlang actief geweest in de Brainport Regio en woont en werkt nu in de Achterhoek. Zijn jarenlange ervaring en kennis brengt hij graag in om bij te dragen aan de economische ontwikkeling en profilering van de Achterhoek.

Bronkhorst High-Tech maakt meet- en regelinstrumenten voor gas- en vloeistofdoorstroming. De producten vinden hun afzet over de hele wereld en worden voor zeer uiteenlopende toepassingen ingezet, van fundamenteel onderzoek, product- en proces ontwikkeling, maar ook bij de fabricage van bijvoorbeeld voedingsmiddelen, medicijnen, gecoat glas, isolatiemateriaal, zonnecellen, LED-verlichting en zeep.

Bronkhorst heeft als grondbeginsel een regionale betekenis te willen hebben, en koopt veel uitgangsmateriaal en componenten lokaal in. De sterke groei van het bedrijf brengt de nodige opschalingsproblemen met zich mee: Hoe vinden we de toekomstige medewerkers, waar moeten die dan wonen, hoe groeien de leveranciers mee, hoe profileren we ons op internationale schaal, op welke thema’s richten we onze innovatie? Henk neemt je graag mee op deze zoektocht.