Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Carlisle Construction Materials BV

5 juni 2019 | 15.30 uur | Kampen

Van het platte dak tot de gevel en van de fundering tot waterpartijen – EPDM producten Carlisle CM Europe zijn zo veelzijdig als de bouwprojecten. Achter de vijf merken Resitrix, Hertalan, Alutrix, Hardcast en Ecolan gaan meer dan 50 jaar ervaring en enthousiasme voor een innovatief materiaal schuil. Zo zet CCM Europe in op succesvolle verbindingen – en op waterdichte oplossingen!

Carlisle is actief in een wereld waar vraagstukken rond energiebesparing, duurzaamheid en circulariteit een grote rol spelen. Een wereld ook waarin voorschriften van de overheid, normeringen en veranderende spelregels invloed hebben op de bedrijfsvoering. Wil de overheid te veel en gaat het te snel? Wat betekent dat de praktijk van het ondernemen? Kortom, een onderneming in een veranderende samenleving, wat brengt dat net zich mee?

Wij nodigen je van harte uit met ons op bezoek te gaan bij Carlisle Construction Materials BV op woensdag 5 juni 2019.

Carlisle Construction Materials BV in Kampen is een van de vier bedrijven uit de bedrijvengroep Carlisle CM Europe. In totaal werken hier 470 mensen, 100 daarvan werken op de vestiging in Kampen.

Gastheer en spreker deze middag is Jan Boerkamp, managing director Carlisle Construction Materials BV.

Ben jij ook benieuwd hoe waardevolle zaken waterdicht gehouden worden? Dan zien we je graag op 5 juni aanstaande!