Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Cor Rijken Verpakkingen

4 oktober 2018 | 15.00 - 19.00 uur | Loenen

Vanuit een kleine zolderkamer begon Cor Rijken in 1990 zijn bedrijf dat destijds was gericht op de agenturenhandel. Met een aanhanger achter de auto bezorgde hij zelf diverse soorten verpakkingen bij klanten in binnen- en buitenland.

Vanaf het allereerste begin wilde hij een eerlijke en duurzame relatie met de klant opbouwen gebaseerd op vertrouwen. Nu de zolderkamer inmiddels verruild is voor een modern pand en de aanhanger voor een professioneel distributiesysteem, vormt vertrouwen nog steeds de basis van deze onderneming. Op donderdag 4 oktober zijn we vanaf 15.00 uur te gast bij Cor Rijken Verpakkingen voor een kijkje achter de schermen.

Sociaal ondernemen
Een sociale onderneming is een onderneming met een maatschappelijke missie. Tijdens de ledenbijeenkomst gaat Cor Rijken ook in op het belang van sociaal ondernemen voor zijn bedrijf en de betekenis hiervan voor zowel de organisatie als voor zijn medewerkers. Daarnaast gaan we aan tafel in gesprek over de voorbeelden uit de praktijk van een geslaagde match tussen werkgever en werknemer. Wat zijn de voordelen en waar is aanpassing nodig?

Interesse in dit bedrijfsbezoek en het thema sociaal ondernemen? Meld je aan voor dit bedrijfsbezoek en neem een kijkje in de dagelijkse praktijk van dit mooie familiebedrijf.

Nominatie Apeldoorn Business Awards 2018
Cor Rijken Verpakkingen is genomineerd voor Apeldoorn Business Awards 2018 in de categorie Industrie en Technologie!
Een hele mooie prestatie! Wij feliciteren Cor Rijken Verpakkingen van harte met deze nominatie.