Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Coulisse

13 september 2018 | 16.30 - 19.30 uur | Enter

De vakantieperiode en dus ook een fantastische zomer is bijna afgelopen en we maken ons op voor een nieuw verenigingsjaar. 

Coulisse
Voor onze eerste bijeenkomst zijn we te gast bij Coulisse in Enter. Zoals je ongetwijfeld weet is dit wereldwijde toonaangevende bedrijf op het gebied van raambekleding opgericht en opgebouwd door Christiaan en Maurice Roetgering. Inmiddels werken er in Enter ruim 200 medewerkers en haalt men een omzet van ruim € 100 mln.

Vorig jaar hebben de broers Roetgering de algemene leiding overgedragen aan Rob Boogaard, een boegbeeld op het gebied van industriële verduurzaming en MVO. Want dat is waar Coulisse vol op gaat inzetten; circulair produceren.

“Bedrijven zien de circulaire economie nu nog te vaak als een gevorderde vorm van recycling, terwijl er grote bedrijfseconomische voordelen te behalen zijn met écht circulair produceren. Die productiewijze maakt het bedrijven minder afhankelijk van schaarse grondstoffen en prijsfluctuaties en vergroot het de leveringszekerheid van materialen” – Rob Boogaard in Het Financieel Dagblad

Zo hergebruikt Coulisse, plastic flessen voor het maken van raambekleding. Een van de voorbeelden van Rob Boogaard waarmee hij laat zien dat in de hedendaagse realiteit duurzaam en groen ondernemen, prima businesscases zijn die renderen.

Kortom, een bedrijf wat je absoluut moet gaan zien!

Aanmelden
Voor meer informatie over het programma, kosten en aanmelden klik hier.