Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek Dynniq Nederland

11 februari 2020 | 16.00 - 19.00 uur | Amersfoort

Op dinsdag 11 februari 2020 zal Dynniq Nederland in Amersfoort, een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat internationaal geïntegreerde mobiliteitsoplossingen biedt, haar deuren openen voor de leden van VNO-NCW, regio’s VeluweVallei en provincie Utrecht voor een interessant bedrijfsbezoek. Wij nodigen je hiervoor van harte uit. 

Dynniq Nederland is actief in aanleg en onderhoud van technische systemen voor o.a. snelwegen, provinciale wegen, tunnels, bruggen, sluizen en publieke verlichting. Daarnaast ontwikkelt het innovatieve smart mobility producten en diensten, zoals slimme verkeersregelautomaten en prioriteitsdiensten, voor de Nederlandse en internationale markt. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zorgen ze ervoor dat mensen en goederen op een veilige, efficiënte en duurzame manier hun bestemming bereiken. Ze spelen in op de veranderende vraag naar technologie in een dynamische wereld waarin de infrastructuur steeds meer verbonden is, ook met de weggebruiker.

Snel, duurzaam en veilig
De missie van Dynniq is om met geavanceerde technologie mensen en goederen te ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Zij helpen mee bij het realiseren van een vitale en sterke infrastructuur. Doorstromings-, informatie- en prioriteitsdiensten helpen individuele weggebruikers in het verkeer in en tussen ‘slimme steden’. De 1000 medewerkers van Dynniq Mobility ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden zo technische oplossingen die ons helpen bij ons dagelijks leven.

Dynniq komt voort uit Imtech Traffic & Infra, dat in augustus 2015 overgenomen werd door participatiemaatschappij Egeria. Sinds 1 februari 2016 opereren zij onder de naam Dynniq.

Tijdens het bedrijfsbezoek zullen diverse sprekers van Dynniq ons meer vertellen over dit dynamische, high-tech en innovatieve bedrijf.

Wil je meer weten en kennismaken met het ‘neusje van de zalm’ op het gebied van internationale innovatie op het gebied van smart mobility? Kom dan op dinsdag 11 februari 2020 naar het bedrijfsbezoek bij Dynniq Nederland in Amersfoort!


Het bestuur stelt voor als nieuw bestuurslid van VNO-NCW VeluweVallei: 
Mevrouw mr. R.M. (Reny) Stark, advocate Van Veen Advocaten te Ede en voorzitter Jong Management Kring Gelderse Vallei/Betuwe.

Conform de statuten kunnen, mits ondersteund door 10 leden van de regio, tot 24 januari a.s. tegenkandidaten worden aangedragen.

Zonder tegenkandidaten zal Reny Stark tijdens de bijeenkomst op 11 februari 2020 in Amersfoort worden benoemd als bestuurslid.


Wij hopen je op 11 februari 2020 bij dit interessante bedrijfsbezoek te ontmoeten!