Nieuws
Contact

Bezoekadres
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
+31555222606
info@vno-ncwmidden.nl

KvK: 40650351
BTW nummer: NL009890178B01

Bedrijfsbezoek GB Steel Group

14 februari 2019 | 15.30 - 18.00 uur | Emmeloord

Wist je dat GB Steel Group een echt familiebedrijf is met vier verschillende soorten bedrijven? Bob Soetekouw, algemeen directeur van GB Steel Group, neemt je graag mee in de ontwikkelingen van het bedrijf en deelt zijn ervaringen over het ondernemen in het familiebedrijf. Natuurlijk vertelt hij over de successen van het bedrijf, maar ook over de leerpunten die hij heeft meegemaakt. 

Als het op staalwerk aankomt, is er bij GB Steel Group altijd een divisie die kan helpen. Zij maken letterlijk en figuurlijk werk van staal, en zijn van oudsher actief in verschillende marktsegmenten. Van staal- en utiliteitsbouw, dak- en gevelconstructies tot infra en kippers. Tussen de divisies van de groep wordt kennis en expertise gedeeld om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken en slimme oplossingen te kunnen bieden.

Het ondernemersverhaal achter GB Steel Group
Bob Soetekouw zal ons gastvrij ontvangen op de locatie van Kampstaal, één van de bedrijven uit de groep. Bob zal ons bijpraten over de verschillende activiteiten van GB Steel Group. Daarnaast gaat hij ons meenemen in hoe het is om te ondernemen in een familiebedrijf en de stappen die ze maken voor de toekomst. Wij krijgen een interessante rondleiding op de werkvloer en worden geïnformeerd over de verschillende werkzaamheden en afdelingen.

Tot slot kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, netwerken met andere ondernemers.

Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met Jong Management Kring Flevoland georganiseerd. Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijk om te gaan eten in ‘t Voorhuys, de Deel 20 te Emmeloord. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Je kunt dit aangeven bij de aanmelding. JM regelt dit verder.

Programma
15.30 – 16.00 uur Ontvangst met koffie/thee
16.00 – 16.05 uur Welkomstwoord door voorzitter Hajé de Jager
16.05 – 16.35 uur Presentatie door Bob Soetekouw over ondernemen in een familiebedrijf
16.35 – 17.30 uur Rondleiding
17.30 – 18.00 uur Netwerkgelegenheid met hapje en drankje

Maximum aantal deelnemers
Aan dit bedrijfsbezoek kunnen maximaal 50 personen deelnemen.
Aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Meld je dus snel aan!